Debat televisiu: Els matins – Tema del dia

 El fet que els funcionaris no hagin d’entendre el català vulnera els drets dels ciutadans?

El personal de l’Ajuntament de Barcelona i de la Diputació de Lleida ja no té l’obligació d’atendre’ns en català. Una interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha suspès, de manera cautelar, part del reglament d’usos lingüístics que dóna prioritat al català per damunt del castellà. Per tot plegat, avui ens preguntem: el fet que l’administració no tingui l’obligació d’atendre’ns en català vulnera els drets dels ciutadans? Per parlar-ne, s’enfronten en un cara a cara, Eugeni Casanova, escriptor i periodista, i Pedro Gómez, editor.

TV3-Televisió de Catalunya (28.10.2010)

Sé el primero en comentar en «Debat televisiu: Els matins – Tema del dia»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »