Una operació antidroga esquitxa l’Oficina antifrau

Carles Quílez, amb Joan Saura, en una imatge d'arxiuImputat el periodista i director de l’àrea d’ànalisi, Carles Quilez

El jutge decreta presó provisional per al subcap de la comissaria dels Mossos de Vilanova i la Geltrú, detingut divendres per una operació antidroga a les comarques de Barcelona. Un altre dels imputats ha implicat en la trama el director de l’àrea d’ànalisi de l’oficina antifrau de la Generalitat i també periodista, Carles Quílez.

Dos mossos més han quedat en llibertat després de pagar fiances que oscil·len entre els 6.000 i els 10.000 euros. Al sotscap de la comissaria dels Mossos de Vilanova, el jutge li imputa els delictes d’associació il·lícita, suborn i revelació de secrets.

També ha decretat presó eludible sota fiança de 50.000 euros per a un confident de la policia, el narcotraficant Manuel Gutiérrez Carbajo. Segons han informat a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació fonts pròximes al cas, Gutiérrez Carbajo, en la seva declaració d’ahir davant del jutge, va implicar en el cas Carles Quílez, director de l’àrea d’anàlisi de l’oficina antifrau de la Generalitat.

Quílez, quan ja ocupava aquest càrrec, l’hauria alertat que la policia l’estava investigant i que tenia els telèfons punxats. A més, hauria rebut diversos regals, però abans de ser a l’oficina antifrau, quan exercia de periodista.

e-notícies (21.10.2010)

Sé el primero en comentar en «Una operació antidroga esquitxa l’Oficina antifrau»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »