Catalans bons i dolents

Laporta, i els seus col·laboradors més propers, a l'assemblea de SolidaritatLaporta diu que «un català és independentista si és català»

El candidat de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha dit que «evidentment, un català és independentista si és català, perquè el que vol és el millor per al seu país. El que vol és la felicitat per al seu país. És un dret col·lectiu al qual tenim tota la legitimitat per estimar-lo i per desenvolupar-lo. Per tant, si ets català vols la plenitud nacional del teu país”.

Laporta ha indicat, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, que està disposat a defensar els darreres comptes que va presentar com a president del FC Barcelona. «Si cal defensar aquests comptes davant l’Assemblea hi aniré jo o la persona que designi, en el cas que cregui que ha de ser algú altre de la junta. El que passa és que s’ha de veure quins comptes són els que se sotmetran a l’aprovació. Si es reformulen aquests números, a mi em tindrien, d’alguna manera, implicat directament”, ha manifestat.

L’exidirigent del Barça ha manifestat que Johan Cruyff està decebut després de renunciar a la presidència d’honor blaugrana. “Vaig tenir l’oportunitat de fer un sopar aquest estiu amb Cruyff i el vaig veure trist per aquesta qüestió perquè va tenir un ressò internacional molt gran que el fessin president d’honor. Ha rebut moltes trucades perquè en el món del futbol internacional no entenien aquesta situació. A ell li va costar acceptar aquesta presidència d’honor, i a sobre que ho accepta li treuen en un tres i no res. No comparteixo aquesta decisió, però l’haig de respectar”, ha afegit.

e-notícies (6.09.2010)

Sé el primero en comentar en «Catalans bons i dolents»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »