Un decàleg per a la independència

Laporta, Bertran i López Tena, durant l'acte de presentació de Solidaritat Catalana a Girona, el dia 5 d'agostSolidaritat Catalana difon els deu punts fonamentals del seu programa

«Solidaritat Catalana per la Independència som un moviment democràtic de base i ciutadà que es presenta a les eleccions al Parlament per proclamar la independència de Catalunya», s’afirma inicialment en un document de deu punts difós per Solidaritat Catalana, amb el títol «Construïm la Solidaritat Catalana per  la independència».

«Necessitem», es diu també al document, «un moviment polític sense ambigüitats, amb control democràtic i que no enganyi, disposat a proclamar la independència en la propera legislatura 2010-2014».

Així mateix, s’assegura que «impedirem que sumi i es formi un tercer tripartit a Catalunya, i no donarem cap suport a un Govern on hi participin partits d’obediència espanyola».

La formació afirma que «treballem per la unitat de tot l’independentisme», perquè «tots els adherits, militants i simpatitzants de partits i organitzacions independentistes puguem convocar de forma unitària les assemblees del dia 4 de setembre i escollir democràticament les llistes de la candidatura independentista unitària i transversal».

«Així», es conclou, «ho hem proposat ja a les demés organitzacions independentistes. Les candidatures les han d’integrar les persones que resultin més votades, no les designades des de dalt per quotes».

e-notícies (9.08.2010)

Sé el primero en comentar en «Un decàleg per a la independència»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »