De becari del PSC a director general de la Corpo

Ramon Mateu, amb Mònica TerribasRamon Mateu va començar al gabinet de premsa del PSC

La dimissió de Rosa Cullell com a directora general de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha propiciat l’arribada al càrrec de Ramon Mateu, fins ara director de Catalunya Ràdio.

Mateu, curiosament, va començar la seva carrera professional de becari al gabinet de premsa del PSC durant la dècada dels vuitanta, quan Jordi García Soler dirigia les relacions dels socialistes catalans amb els mitjans des de l’oficina de l’avinguda de Francesc Cambó, a prop del mercat de Santa Caterina, segons ha confirmat e-notícies.

García Soler va ser després membre del consell d’administració de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió des de juny de 1983 a desembre de 1996 a proposta del PSC i ara ha estat nomenat president del consell d’adminstració de Barcelona TV.

Ramon Mateu va substituir a Catalunya Ràdio a Oleguer Sarsanedas, i la dimissió de Rosa Cullell va fer que el Govern decidiís el seu nomenament com a director general provisional de la CCMA davant la dificultat de trobar un substitut a pocs mesos de les eleccions.

La manca de director general hagués deixat la Corporació en mans del president, Enric Marín, d’Esquerra, en ple període preelectoral i amb ERC dient que la legislatura està «esgotada». Mateu va arribar a la direcció de Catalunya provinent d’Onda Cero (Planeta) malgrat que hi havia també altres candidats. El gabinet de premsa de la CCMA i el de Catalunya Ràdio han evitat fer cap comentari.

e-notícies (4.08.2010)

Sé el primero en comentar en «De becari del PSC a director general de la Corpo»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »