Diners per la independència

Ramon Carner, president del Cercle Català de NegocisLa ‘patronal’ sobiranista ofereix suport econòmic a la candidatura independentista que estigui «millor posicionada»

El Cercle Català de Negocis (CCN) ha emès un comunicat en el que considera «un símptoma de normalitat democràtica» l’existència, ara per ara, de tres candidatures independentistes a les properes eleccions i recorda que «està donant suport per igual a aquestes formacions polítiques» en al·lusió a Reagrupament, Solidaritat Catalana i la Coalició per la Independència.

El CCN adverteix, tanmateix, que «no hem dedicat cap recurs econòmic a cap d’elles i només en dedicarem a aquella que estigui millor posicionada per assolir la màxima representació parlamentària».

La patronal sobiranista justifica la seva decisió perquè per «la transversalitat inqüestionable del Cercle Català de Negocis, el seu tarannà empresarial i el paper de lobby de pressió». També reclama una candidatura que «garanteixi la màxima viabilitat, eficàcia i solvència».

Finalment, demanat que «prioritzin la unitat per donar el màxim d’opcions possibles a la declaració d’independència la propera legislatura».

e-notícies (3.08.2010)

Sé el primero en comentar en «Diners per la independència»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »