TV3 perd el lideratge per la ‘Roja’

Telecinco ha estat líder gràcies al Mundial de Sud-àfricaCau a la segona posició el mes de juliol

TV3 ha tingut el juliol una quota del 12,1%, i s’ha situat en el segon lloc del rànquing. La cadena líder ha estat Tele 5, amb el 13,6%, que ha retransmés els partits de la selecció espanyola al Mundial. Cal destacar, en aquest sentit, que TV3 «ha remuntat, en només 20 jornades, 1,7 punts de la diferència de 3,2 que Tele 5 li portava després de la seva transmissió de la final del Mundial Holanda-Espanya, el diumenge dia 11».

Tot i l’impacte de les transmissions del Mundial, TV3 «ha aconseguit el liderat 12 dels 31 dies d’aquest juliol». I, a més a més, TV3 «manté el liderat destacat de l’acumulat dels 7 primers mesos de l’any, amb el 14,9% de quota i 1,8 punts de diferència en relació a Tele 5».

Les altes cadenes han tingut, de quota: TVE, l’11,8%, Antena 3, el 9,8%, Cuatro, el 7,3%, i La Sexta, el 5,6%. Per la seva part, la quota de La 2 ha estat del 2,9%,   la del 33, de l’1,5%, la del canal de notícies 3/24, de l’1,1%, i la del canal infantil Super3, de l’1,7% (amb un increment de 4 dècimes, d’acord amb el període de vacances escolars). La quota de Digital+ ha estat del 2,8%.

e-notícies (2.08.2010)

Sé el primero en comentar en «TV3 perd el lideratge per la ‘Roja’»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »