«Xarnegos» al poder

Joan Ridao (ERC)Ridao es vanta que amb Esquerra han governat «altres classes socials, com xarnegos i menestrals»

El secretari general d’ERC, Joan Ridao, ha donat per acabat el període de col·laboració amb el tripartit durant una roda de premsa celebrada aquest dilluns. De tota manera, ha elogiat el treball del tripartit, «perquè han arribat al poder i el Govern del país altres classes socials», com «xarnegos» i «menestrals».

[Pots veure el video punxant aquí]

Ridao ha criticat que, segons ell, els socialistes s’hagin apartat del projecte federal i d’esquerra, segons les conclusions del debat sobre l’estat de la nació al Congrés, que s’aproven aquest dimarts. «S’evidenciarà», ha dit, «el tall net que hem fet des de l’esquerra a la nostra trajectòria comú amb el PSC».

Ha afegit que «estem molt contents de la feina feta amb el PSC i el tripartit», encara que «no ha servit per fer la prova del cotó federal, que ha sortit negra, negra». Ara, segons Ridao, «podem emplaçar al poble si vol fer un salt endavant».

«Només per això», ha prosseguit, «no només perquè hi ha hagut alternança, perquè hem fet una bona política social, perquè han arribat al poder i el Govern del país altres classes socials», com «xarnegos» i «menestrals, gent que havien estat expulsats pràcticament de la governació d’aquest país, sinó perquè hem pogut fer una prova molt important d’autogovern, ha valgut molt la pena. Però això no dóna més de si».

e-notícies (19.07.2010)

Sé el primero en comentar en ««Xarnegos» al poder»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »