«Tots els intel·lectuals han de ser progressistes»

Núria EspertNúria Espert: «és impossible conèixer i saber, i voler que res canviï, que és el que significa ser conservador»

L’actriu Núria Espert ha defensat en una entrevista emesa per RNE que «tots els intel.lectuals han de ser progressistes» i ha rebutjat que la Llei de Memòria Històrica «servís per obrir ferides», encara que sí que considera com «especial» el cas de l’escriptor Federico García Lorca per ser, segons ell, «un mort manipulable».

«És impossible conèixer i saber, i voler que res canviï, que és el que significa ser conservador, en lloc de voler canviar les coses», ha afirmat. També ha advocat per reparar «sense odis» i «sense venjances» les «ferides» de la Guerra Civil espanyola, en lloc que «es tanquin soles», cosa que passarà, en la seva opinió, «quan hagi mort tot el món» relacionat amb el conflicte, «els néts, els besnéts i els nebots néts d’aquests homes que estan per els camps».

e-notícies (18.07.2010)

Sé el primero en comentar en ««Tots els intel·lectuals han de ser progressistes»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »