La Generalitat no té ni un duro

Una reunió del GovernUn mail d’una alt càrrec alerta que només hi ha diners per a les nòmines

Un correu electrònic de la directora de l’àrea de comerç del Consorci de Comerç, Artesania i Moda del Govern, Laura López, afirma que la Generalitat de Catalunya té un situació de Tresoreria «complicada», i que per als mesos de juliol i agost no podrà atendre cap pagament que no sigui les nòmines de personal.

En aquest correu, al qual va tenir accés Europa Press, la directora també insta el destinatari que s’informi d’aquesta situació a aquells que estiguin esperant «cobrar de forma immediata», i demana prudència en la concessió d’incentius en les contractacions durant el 2010.

e-notícies (14.06.2010)

Sé el primero en comentar en «La Generalitat no té ni un duro»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »