L’advocat de Millet renuncia a la seva defensa

Pau Molins deixa el casPau Molins deixa el cas per «motius personals»

L’advocat Pau Molins ha renunciat a seguir portant la defensa de Fèlix Millet, tant en la causa que té oberta pel saqueig confés del Palau de la Música com pel cas de les presumptes irregularitats en la tramitació urbanística del Hotel del Palau.

Segons han informat fonts judicials, Molins ha renunciat a la defensa de Millet «per motius personals». La defensa de Millet recaurà, almenys en el cas de l’Hotel del Palau, a la lletrada Mireia Astort, del bufet d’advocats Piqué Vidal. Per contra, el soci de Pau Molins, Jordi Pina, seguirà portant la defensa de Jordi Montull i de la seva filla Gemma Montull.

e-notícies (28.06.2010)

Sé el primero en comentar en «L’advocat de Millet renuncia a la seva defensa»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »