Zapatero retalla fins i tot els 420 euros als aturats

Corbacho, amb ZapateroCorbacho diu que caldrà replantejar-se algunes partides pressupostàries

El ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, ha reconegut que les mesures per a la reducció del dèficit obligaran a replantejar-se algunes partides pressupostàries, com l’ajuda de 420 euros als aturats sense prestació.

Corbacho ha dit que Espanya està en un moment d’enorme dificultat pressupostària i que, per tant, el pressupost de 2011 «serà de contenció». En aquest sentit, i encara que ha declarat que el seu ministeri «valora molt positivament» l’ajuda de 420 euros als aturats sense prestació, la seva permanència en el futur haurà de ser sotmesa a debat. La posada en marxa d’aquesta mesura ha permès a gairebé mig milió de persones en atur evitar la «desprotecció» durant sis mesos.

e-notícies (24.06.2010)

Sé el primero en comentar en «Zapatero retalla fins i tot els 420 euros als aturats»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »