Roca assessorava Millet en l’hotel del Palau

Miquel Roca, en una imatge d'arxiuSegons Carles Díez, l’arquitecte de l’ampliació del Palau

L’arquitecte Carles Díez, que va fer l’ampliació del Palau de la Música, ha explicat en la comissió d’investigació del Parlament que el bufet Roca Junyent s’encarregava dels «papers» de la construcció de l’hotel durant el torn de preguntes del diputat d’ICV Lluís Postigo.

Díez ha insistit en la «complexitat» del projecte perquè «ara, a toro passat, tot és fàcil, però en aquell moment» i ha recordat que «teníem un tràmit que venia del 2003 en què hi havia una documentació que anava seguint, que era la urbanística», però que «estàvem assistits pel despatx de Roca, per… –puc dir el nom, oi, de l’advocat…?–, ens assistia…, pel Lluís Saura, que és una persona extraordinària, i Roca feia…, «aviam», ens repassava els papers…»

El portaveu del PSC, Jordi Terrades, ha insistit en la qüestió durant el seu torn: «he entès que en els temes d’assessorament jurídic o els temes de planejament hi participava el despatx del senyor Roca Junyent?»

«Miri, en el tema del planejament, des del primer dia, des de la fundació del Palau de la Música ens van dir: «Esteu recolzats pel despatx del senyor Roca Junyent.» Vaig dir: «Encantats. És un despatx fantàstic, dels bons que hi ha a Barcelona.» I, per tant, nosaltres ens vam posar a disposició, ens van dir que el que estava adscrit a nosaltres és el senyor Lluís Saura i el senyor Lluís Saura ens ha assistit perfectament, amb tota correcció i amb tota professionalitat. Només puc dir això», ha contestat.

e-noticies (21.06.2010)

Sé el primero en comentar en «Roca assessorava Millet en l’hotel del Palau»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »