Mentides al Parlament

Clàudia Valsells i Pere Vigo, abans de començar la compareixença de la primera davant la comissió d'investigació (foto: ACN / Pol Solà)Una compareixent repetirà per no dir la veritat en la investigació del ‘cas Millet’

Els grups parlamentaris han donat suport a la petició del PPC perquè comparegui de nou la que va ser treballadora de CBM 10 Clàudia Valsells, per no haver dit la veritat davant la comissió. I d’altra banda, el diputat de CiU Jordi Turull ha demanat que torni a comparèixer la directora general de patrimoni, Immaculada Turu, perquè, en opinió de la federació, «va faltar a la veritat».

Els representants dels grups de la comissió han convingut que Clàudia Valsells havia de tornar a comparèixer perquè ha negat que alguna de les empreses on ella ha participat hagi treballat pel Palau de la Música, extrem que desmenteix la pàgina web de l’empresa creada per Valsells, Arts & Claus, on figura el Palau com a client. «Ha dit que la seva empresa no tenia pàgina web i sí en té, i entre els clients hi figura el Palau», ha argumentat el diputat del PPC Santi Rodríguez.

Tots els grups han estat d’acord, i el president de la comissió, Pere Vigo, ha formalitzat la petició perquè Valsells comparegui amb «caràcter d’urgència», perquè hi ha «indicis raonables que aquesta persona no ha respost correctament», ha considerat.

En aquest punt, el diputat de CiU Jordi Turull ha assegurat que el seu grup no té cap inconvenient en què Valsells torni a comparèixer, però ha demanat el mateix tracte per a la directora general de patrimoni, Immaculada Turu, que, segons ell, va ser » desmentida» el dilluns pel mateix Departament d’Economia.

Segons Turull, la directora de patrimoni no coincideix amb el Departament d’Economia sobre el caràcter del pacte signat entre Fèlix Millet i el conseller Castells, i sobre els informes respecte a la compensació que ha de rebre la Generalitat per la permuta de qualificacions urbanístiques.

e-notícies (15.06.2010)

Sé el primero en comentar en «Mentides al Parlament»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »