Israel denega l’entrada a Noam Chomsky

Noam ChomskyEl lingüista tenia previst visitar la universitat palestina de Bir Zeit

Redacció.- La universitat palestina de Bir Zeit, a prop de Ramala, es quedarà sense sentir la conferència magistral del filòsof i lingüista Noam Chomsky ja que Israel li va denegar l’entrada. Segons va explicar el mateix Chomsky no li van donar cap mena de justificació i només li van explicar els motius de la denegació de l’entrada serien remesos a l’Ambaixada dels Estats Units.
Chomsky, jueu i activista polític, ha escrit diversos llibres sobre el conflicte entre àrabs i israelians. En ells sosté que són els Estats Units i Israel els que no volen la pau a la zona per no acceptar la proposta de la Lliga Àrab. Hores més tard de l’incident, el professor va explicar que durant l’interrogatori, un oficial va reconèixer que al govern israelià no li agradaven les seves opinions sobre la política israeliana.
eldebat.cat (17.05.2010)

Sé el primero en comentar en «Israel denega l’entrada a Noam Chomsky»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »