«Saura i Lanau, dimissió!»

Dimissió!Un centenar de bombers boicoteja l’acte de Saura per inaugurar el parc de Badalona

«Saura i Lanau, dimissió!». Amb aquests crits més d’un centenar de bombers s’han concentrat al parc de Badalona, el dia que el conseller d’Interior l’inaugurava. Han estat pocs però sorollosos, tant com per evitar que Saura fes el seu discurs on estava previst, al cantó dels camions, i l’hagi traslladat a la planta dels vestidors.

Han reclamat «més efectius» i «responsabilitats per l’incendi d’Horta de Sant Joan». La mort dels cinc companys de la unitat GRAF va obrir una comissió parlamentària tancada amb més de seixanta mesures per la seguretat dels bombers. «Masses com per assegurar que tot es va fer bé», ha subratllat Jaume Martí, portaveu de CCOO, un dels tres sindicats que han convocat la mobilització.

e-notícies (7.05.2010)

Sé el primero en comentar en ««Saura i Lanau, dimissió!»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »