Els partits no estan en crisi

Alfredo Pérez Rubalcaba és el ministre de l'Interior, del qual depèn la direcció general del política interiorEls partits polítics espanyols reben anualment de l’Estat més de 20 milions d’euros per a despeses de funcionament ordinari i al voltant d’un milió per a despeses de seguretat.

Segons una resolució publicada al BOE per la direcció general de política interior, dependent del ministeri de l’Interior, que dirigeix Alfredo Pérez Rubalcaba, les subvencions concedida als partits polítics per a les despeses de funcionament ordinari superen globalment els 20 milions d’euros.

La subvenció concedida per aquest concepte al PSOE és de 8 milions d’euros, més 1,4 milions al PSC. Al PP se li concedeixen 8,5 milions d’euros; a CDC, 465.000; a UDC, 155.000; a ERC, 235.000, i a ICV, 120.000.

D’altra banda, una mica més d’un milió d’euros és l’import global de les subvencions anuals concedides per l’Estat als partits polítics en concepte de despeses de seguretat, segons una altre resolució de la mateixa direcció general publicada en el BOE.

La quantitat concedida al PSOE per a seguretat és de 413 mil euros, més 72.300 al PSC. Al PP se li concedeixen 435.000 euros; a CiU, 31.800; a ERC, 12.000, i a ICV, 6.000.

e-notícies (15.04.2010)

Sé el primero en comentar en «Els partits no estan en crisi»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »