El número dos de UPyD qualifica Robles de «okupa»

Carlos Martínez Gorriarán, amb Rosa DíezMartínez Gorriarán l’acusa de ser «indigne de confiança»

Carlos Martínez Gorriarán, responsable d’acció política i programa de UPyD, i número dos del partit que dirigeix Rosa Díez, ha criticat amb duresa l’home fort de la formació a Catalunya, Antonio Robles, a qui ha qualificat de «okupa«.

Robles va ser el promotor de la candidatura que va guanyar les eleccions internes per al consell territorial de Catalunya, i ara Martínez Gorriarán li ha retret la manera d’aconseguir el control del partit, i li ha dit que «heu forçat la divisió des de la primera trobada, sense haver fet cap esforç per arribar a una entesa».

«Heu preferit», li ha comunicat també Martínez Gorriarán, «jugar a un altre joc, l’eix del qual era l’engany», i que «heu escopit a la nostra mà estesa».

També li retreu que «heu actuat com okupes plens de suficiència per posar el partit al servei dels vostres interessos de petit grup de pressió», i afirma que «lament haver confiat en gent que ha demostrat ser indigna de confiança».

De la seva banda, Robles li ha contestat que «és fals» que no volguessin pactar «una llista comuna» per a les eleccions al consell territorial de Catalunya, i que «el més important ara és no visibilitzar desunió ni enfrontament».

Així mateix, diu a Martínez Gorriarán que «et demano formalment una reunió amb tots els que han intervingut en aquestes negociacions, perquè obertament es relati el que ha passat», i que «UPyD haurà de sortir enfortida dels errors».

e-notícies (13.04.2010)

Sé el primero en comentar en «El número dos de UPyD qualifica Robles de «okupa»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »