Votar amb el cap

Votar amb el capHem d’aprendre a exercir la democràcia. Alguns que, com jo, hem estat votants del PSC molts d’anys, hem rebut una severa lliçó. Des del principi vaig estar convençut que el tripartit no aniria enlloc i que infligiria un greu desgast polític al PSC perquè duia el llast de dos radicalismes. Després s’ha vist que ERC seguia incubant com sempre la rauxa, la baralla i la manca d’un projecte dins del mateix partit. També ha quedat palès que les carteres d’ICV en els governs de Maragall i Montilla han estat les pitjor gestionades. Algú creu que les capacitats de Saura i Boada estan a l´altura del que s’espera d’un gestor públic? Què hem de fer? Aprendre’n la lliçó: el meu vot deixarà de ser ideològic i serà útil, però no en el sentit que baladregen els partits en campanya electoral. Votaré qui em sembli seriós en els seus plantejaments, gent que ens pugui treure de l’empantanegament i que gestioni bé els diners de tots. La ideologia, l’exercirem allà on ens hagi de menester la societat civil.

Jaume Suriñach (Les Masies de Roda)

La Vanguardia-Cartas de los lectores (19.03.2010)

Sé el primero en comentar en «Votar amb el cap»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »