Bertran es va reunir amb Otegi per explicar-li les consultes

Uriel Bertran, durant el primer referèndum a Arenys de MuntL’independentisme basc veu amb bons ulls els referèndums d’autodeterminació

El responsable de la Coordinadora Nacional per a la Consulta sobre la Independència i diputat d’Esquerra al Parlament, Uriel Bertran, es va reunir amb l’exportaveu de Batasuna Arnaldo Otegi per explicar-li de primera mà aquestes iniciatives a Catalunya, arran de l’interès mostrat per l’esquerra abertzale, segons informa l’Avui.

La reunió, que ara ha transcendit, es va celebrar el passat 19 de juny a Sant Sebastià a la seu del sindicat LAB. A més, Uriel Bertran, al costat de Jordi Miró, membre de la comissió internacional de la coordinadora, van visitar el País Basc la tardor, i la localitat d’Elorrio (Biscaia) van mantenir una reunió amb tres alcaldes d’ANB: a l’esmentada població, a Vergara (Guipúscoa) i a Atxondo (Biscaia).

Va ser la mateixa esquerra abertzale la que es va posar en contacte amb la Coordinadora i, segons les esmentades fonts, l’experiència catalana està «influint» de manera decisiva en l’independentisme basc.

e-notícies (7.03.2010)

Sé el primero en comentar en «Bertran es va reunir amb Otegi per explicar-li les consultes»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »