Unió trepitja merda

Pelegrí, Duran i Lleida i De Gispert, en una imatge d'arxiuEl Tribunal de Comptes multa Unió després de la investigació de la fiscalia per pressumpte finançament irregular

El Tribunal de Comptes (TC) ha imposat una sanció de 271.797 euros a Unió Democràtica de Catalunya (UDC) per rebre donatius il·legals, segons el diari El Mundo. Aquest cas s’uneix a la investigació de la fiscalia de Barcelona per un suposat finançament ilícit de la formació que dirigeix Josep Anton Duran i Lleida a través de la Fundació Catalunya i Territori.

Segons l’informe sobre comptabilitat de partits polítics, el partit democristià hauria rebut durant l’any 2006 un ingrés de 196.000 euros, la quantitat del qual sobrepassa els 60.101 euros que només una persona física o jurídica pot aportar a un partit polític.

El Mundo afegeix que UDC va rebrer al 2006 1,5 milions d’euros de donacions anònimes.

e-notícies (4.02.2010)

Sé el primero en comentar en «Unió trepitja merda»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »