Primer acte unitari de l’independentisme

Laporta, durant un acte de la campanya per les consultes del 13D a VicLaporta, López Tena, Junqueras i Carretero; a Sabadell

Joan Laporta, Alfons López Tena, Oriol Junqueras i Joan Carretero participen aquest dimecres a les vuit del vespre en el primer acte unitari del sobiranisme. A més, també parlarà Josep Guia, mentre que Joel Joan farà la presentació.

Sota el títol Acte d’Estat, l’esdeveniment organitzat pels membres de la campanya I’m catalan I love freedom pretén, després de la segona onada de consultes sobre la independència de Catalunya, trobar els punts en comú des de les diferents sensibilitats del sobiranisme sobre el full de ruta necessari per esdevenir un nou estat.

L’escriptora Patrícia Gabancho hi serà entre el públic del teatre La Faràndula de Sabadell (Vallès Occidental). Durant l’acte es projectarà un curtmetratge en el qual es volen reflectir els hipotètics avantatges d’un estat català.

e-notícies (3.02.2010)

Sé el primero en comentar en «Primer acte unitari de l’independentisme»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »