Rosa Díez continua sent la política millor valorada

Rosa Díez, la més valoradaSeguida de Mas, Rajoy y Zapatero

Redacció.- La responsable d’Unión Progreso y Democracia (UPyD), Rosa Díez, és, amb un cinc, la política millor valorada, segons el darrer Publiscopio publicat avui. L’exsocialista, que és l’única que obté un aprovat, manté així el seu lideratge en la classificació de la valoració dels polítics. La segueix a una distància de set dècimes el líder de Convergència i Unió, Artur Mas, que amb un 4,3 suma tres dècimes més que en la darrera enquesta.
[Pots escoltar entrevista a Rosa Díez a Punto Radio puntxant aquí (2.02.2010)]

Molt a prop se situa el president del principal partit de l’oposició, Mariano Rajoy. El popular, amb un 4,2, puja una dècima respecte el desembre i trenca l’empat protagonitzat al darrer Publiscopio amb Zapatero. El president del Govern espanyol aconsegueix una valoració d’un 4, una dècima per sota que en el darrer sondeig. Amb la mateixa puntuació es troba el líder d’IU, Cayo Lara, que millora una dècima respecte l’última valoració.

En els darrers llocs de la taula se situen els líders nacionalistes. D’una banda, el responsable del PNB, Íñigo Urkullu, és valorat amb un 3,5, que suma una dècima respecte el desembre i, en darrera posició, el president d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Joan Puigcercós. El republicà puja dues dècimes respecte el sondeig anterior i aconsegueix una valoració del 3,3.

eldebat.cat (1.02.2010)

Sé el primero en comentar en «Rosa Díez continua sent la política millor valorada»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »