Presenten a Oslo la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al Nobel de la Pau 2010

Vicente Ferrer La plataforma ciutadana Nobel FVF

Text: EP – Foto: Cesar Lucadamo / FVF.- Una plataforma ciutadana presentarà el dilluns 1 de febrer la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer (FVF) al premi Nobel de la Pau 2010 davant del Comitè Nobel de la Pau a Oslo (Noruega), segons han informat els impulsors.

Segons les mateixes fonts, la mort del cooperant català Vicenç Ferrer el juny del 2009 va generar unanimitat a la societat espanyola per apostar per aquesta candidatura, entre els quals hi ha els grups parlamentaris, els presidents de comunitats autònomes, ajuntaments i persones destacades.

Després de la presentació a Oslo, la plataforma Nobel FVF donarà a conèixer a Barcelona una campanya de suport a aquesta iniciativa per aconseguir que la Fundació Vicenç Ferrer aconsegueixi el Nobel de la Pau d’aquest any.

eldebat.cat (31.01.2010)

Sé el primero en comentar en «Presenten a Oslo la candidatura de la Fundació Vicenç Ferrer al Nobel de la Pau 2010»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »