«Targeta vermella» a les multes lingüístiques

Moment de la ManifestacióAlícia Sánchez Camacho i Albert Rivera han assistit a la manifestació a Arenys de Mar

Unes 400 persones s’han concentrat a Arenys de Mar (Maresme) per protestar contra les multes a comerciants que tenen penjats cartells en castellà i no pas en català, vulnerant així la Llei de Política Lingüística. L’acte ha comptat amb la participació de botiguers multats així com simpatitzants del PPC, Ciutadans i UPyD.

L’acte portava el lema ‘Per una Catalunya en llibertat’. No a les multes lingüístiques’ i els assistents han ensenyat targetes vermelles en contra d’aquesta política, que consideren «discriminatòria».

Durant la marxa, que ha transcorregut d’incidents, s’han pogut observar uns símbols especialment creats per a denunciar la imposició de la Generalitat. Molts dels manifestants lluien una estrella de David fluorescent en l’interior de la qual podia llegir-se: «Jo parlo castellà».

La presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, el de Ciutadans, Albert Rivera, el diputat del Grup Mixt, José Domingo i el coordinador d’UPyD a Catalunya, Ángel Hernández, han assistit a la concentració.

Veure fotogaleria

e-notícies (30.01.2010)

Sé el primero en comentar en ««Targeta vermella» a les multes lingüístiques»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »