«Catalunya ja és gairebé un Estat nacionalsocialista»

Imatge del web de l'escolaMultada l’Escola de Criminologia per no oferir fulletons en català

L’Escola de Criminologia de Catalunya ha estat multada amb 1.200 euros per la Direcció General d’Universitats-després de ser advertida per l’Agència Catalana de Consum-perquè els seus fullets informatius estan només en castellà, segons informa El Mundo.

El sots-director de l’acadèmia, José Luis Giménez, el considera «un despropòsit, una bogeria en tota regla». La multa està signada pel conseller Antoni Castells per «vulnerar els drets lingüístics que són reconeguts als consumidors, ja que els contractes i documents d’ofertes no són, almenys, en català».

José Luis Giménez assegura que «ningú, ni clients ni futurs clients, ens ha demanat, en tots aquests anys de treball, un fullet en català; el meu sector és petit». «Jo creia que aquest era un Estat de Dret, però començo a tenir certs dubtes», afegeix, a més de criticar que» és una mostra més de la persecució inquisitorial que patim els castellanoparlants a Catalunya, ja gairebé un estat nacionalsocialista. Som presoners de l’administració, que impedeix que ens relacionem normalment «.

El sots-director del centre també ho considera «una cosa inadmissible … Una cosa que no passava ni a la dictadura franquista» . L’acadèmia ha interposat un recurs contenciós administratiu davant un tribunal de primera instància i, si cal, davant el Tribunal Superior de Justícia.

e-notícies (26.01.2010)

Sé el primero en comentar en ««Catalunya ja és gairebé un Estat nacionalsocialista»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »