Com a catalana que sóc, puc dir que en

Com a catalana que sóc, puc dir que en temps de crisi ja estic cansada de veure com alguns polítics, com és el cas de Carod-Rovira, es gasten els diners dels catalans en el seu propi profit. Diumenge passat va ser la inauguració de l’aeroport d’Alguaire, a Lleida. Alguns dels polítics optaran per tornar a casa amb un cotxe oficial, però Carod-Rovira va haver de ser el diferent i tornar amb helicòpter havent arribat a Lleida amb avió. L’excusa que va donar va ser que no arribava a temps per poder agafar el vol a Dakar, però s’ha demostrat que va arribar trenta minuts més tard que si hagués anat amb cotxe. Amb aquest acte, Carod-Rovira ens està demostrant que li és igual la crisi, ja que s’ha permès el luxe de gastar-se molts diners, perquè anar amb avió i helicòpter no és assequible a tothom. Mentrestant a Catalunya hi ha 561.761 aturats, i la gent no arriba a final de mes. Aquesta no es l’única ocasió en què Carod-Rovira ha gastat els diners dels catalans en va, quan l’any passat donar diners a l’Equador per salvar una llengua a canvi d’una llança de la qual els catalans no podem treure profit. Sóc una lectora que creu que ja hem arribat al límit i demana a Carod-Rovira que comenci a prendre consciència de la situació econòmica de Catalunya.

Sé el primero en comentar en «Com a catalana que sóc, puc dir que en»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »