UPyD confirma que es presentarà a les eleccions autonòmiques catalanes

Logo de Unión, Progreso y Democracia (UPyD)Encara no han escollit el candidat per liderar el partit

Europa press.- Unión Progreso y Democracia (UPyD) ha confirmat aquest dissabte a través d’un comunicat que concorrerà a les eleccions autonòmiques catalanes del pròxim mes de novembre. La formació ha assegurat que el seu principal objectiu és aconseguir representació parlamentària, tot i que no ha avançat el nom d’un candidat per liderar el partit, perquè encara no s’ha obert el procés intern per seleccionar.

Per a l’elaboració de les candidatures, el partit es regirà per les normes i principis fixats en el seu primer congrés, i recollides en els seus estatuts. Així, les condicions que s’estableixen són: llibertat dels afiliats per concórrer, limitació de mandats; règim d’incompatibilitats; codi de bones pràctiques; sotmetiment a l’Oficina de Control de Bones Pràctiques Públiques; exigència d’experiència professional, i submissió a unes eleccions primàries.

El partit també exigirà als seus afiliats sis mesos d’antiguitat per optar a ser candidat. De moment no ha quedat fixat el calendari i la convocatòria del procés.

eldebat.cat (2.01.2009)

Sé el primero en comentar en «UPyD confirma que es presentarà a les eleccions autonòmiques catalanes»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »