Veto a Montserrat Nebrera a Catalunya Ràdio

Nebrera, a Catalunya RàdioPere Mas l’havia fitxat de col·laboradora per al seu programa

El presentador de ‘Tot és molt confús’, Pere Mas, va tenir la pensada de fitxar mesos enrere Montserrat Nebrera com a col·laboradora d’aquest espai que s’emet de dotze a dues per Catalunya Ràdio de dilluns a divendres Però la col·laboració es va estroncar de seguida després de les queixes de tots els partits al consell de govern de la CCMA, segons ha sabut ara e-notícies. 

El fitxatge de Nebrera -llavors encara diputada del PP de Catalunya- va aixecar ampolles atesa la seva militància política i la seva condició de parlamentària en CiU, PSC i ERC. Nebrera va deixar setmanes després de ser diputada -arran de la publicació del seu llibre ‘En legímita defensa’ (Planeta), on dispara a tort i a dret contra els seus antics companys de partit-, però difícilment podrà tornar a Catalunya Ràdio.

Els representants dels partits majoritaris al consell de govern consideren que ja ha expressat la seva intenció de dedicar-se a la política -de fet ha anunciat la seva predisposició a encapçalar una candidatura- i a un any de les eleccions això l’invalida com a col·laboradora en un mitjà públic. Montserrat Nebrera, tertuliana dins la quota del PPC, va haver de deixar de participar en tertúlies tant de Catalunya Ràdio com de ComRàdio quan Josep Piqué la va situar de número dos de les llistes del PPC en les darreres eleccions al Parlament.

e-notícies (30.12.2009)

Sé el primero en comentar en «Veto a Montserrat Nebrera a Catalunya Ràdio»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »