Wyoming diu que les declaracions d’Aguirre l’assenyalen perquè el persegueixin

WyomingT.F..- L’humorista i presentador de La Sexta, conegut com a Gran Wyoming, respon al que considera que s’ha convertit en una persecució a la seva persona relacionada amb una agressió que va patir el periodista Hermann Tertsch, afí a la dreta mediàtica.

Wyoming recorda en un article publicat al diari Público, que l’agressió patida per Tertsch no ha estat vista per ningú, l’agredit afirma que no recorda res i tampoc no denuncia els fets, “però hi ha un culpable: jo”.

Explica Wyoming, en el que és la seva primera declaració sobre el tema, que un cop es va saber que el periodista havia estat agredit hi va haver qui es va afanyar a culpar dels fets uns vídeos en els que en el programa Intermedio sortia Tertsch assegurant que mataría 20 terroristes per aconseguir l’alliberament dels segrestats a Mauritania.
Just després de conèixer-se l’agressió a Tertsch, la mateixa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, va fer una declaració oficial de condemna.

Wyoming afirma ser objecte d’un paradoxal linxament mediàtic, “basat en la premissa de la infàmia que suposa assenyalar algú perquè sigui objecte de persecució: es el que estan fent amb mi”. En aquest sentit assegura que és absolutament aliè als fets “digui el que digui Esperanza Aguirre en un acte d’irresponsabilitat molt més gran que els famosos vídeos”, publicats en el programa de Wyoming.

eldebat.cat (12.12.2009)

Sé el primero en comentar en «Wyoming diu que les declaracions d’Aguirre l’assenyalen perquè el persegueixin»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »