A favor de l’impost de successions

Un fragment del cartell de la campanyaUGT, CCOO i altres entitats rebutgen la reforma

«Per una fiscalitat justa, ambiental i solidària» és el lema d’una campanya impulsada per UGT i CCOO de Catalunya, juntament amb un grup d’entitats ciutadanes, per evitar que l’impost de successions i donacions sigui suprimit pel Govern català.

A més dels dos sindicats, signen el comunicat de la plataforma la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Entitats Catalanes d’Acció Social, Ecologistes en acció, Fets (Finançament ètic i solidari), Gestha (Sindicat de Tècnics del Ministeri d’Hisenda), Moviment Laic i Progressista / Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia,  Organització de Consumidors i Usuaris de Catalunya, Projecte Fiare, Sos Racisme y Unió de Consumidors de Catalunya.

Al manifest de la campanya, s’afirma que «volem expressar la nostra preocupació perquè el sistema fiscal sigui cada cop més regressiu, injust i insuficient, sobretot en un moment de recessió econòmica en què la despesa social és més important que mai. Debatre sobre fiscalitat és, en definitiva, debatre sobre quin model de societat volem ser».

I sobre «la pràctica supressió de l’impost de successions i donacions que està ultimant el Govern», s’indica que «demanem una discussió serena i amb rigor sobre aquest tribut previst per afavorir la redistribució de la riquesa i que avui es paga a la gran majoria de països europeus».

e-notícies (4.12.2009)

Sé el primero en comentar en «A favor de l’impost de successions»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »