Espada: “Respectem la presumpció d’innocència, exceptuant-me’n”

Arcadi EspadaRedacció.- Salvador Sostres i Arcadi Espada. Són dos dels articulistes més àcids, polèmics i brillants del país. I es respecten i s’admiren mútuament, tot i tenir posicions ideològiques sovint contraposades. Cosa que s’ha vist més clarament que mai aquest dimecres, en què tots dos han reaccionat de manera diametralment oposada a la detenció de Macià Alavedra i Lluís Prenafeta. L’un, ressaltant els serveis que considera que han fet al país i jugant la carta de la conspiració anticatalanista; l’altre, alegrant-se sense cap reserva de la detenció i esborrant-se de l’habitual presumpció d’innocència.

Espada se n’alegra molt

Arcadi Espada, per la seva banda, en un article al seu blog d»El Mundo’, no dissimula en absolut la seva alegria per les detencions. De fet, la reivindica, explicant que, tot i que ara “ja no són res meu”, abans van ser-ho. “Molt més meus que del nen Sostres”, afirma, en referència a l’article sobre el mateix tema de Salvador Sostres, com “Molt més meus que de Xavier Domingo [cosí d’Alavedra], que els empastifava (i l’empastifaven!) com a un parell de grossen torraden”.

Espada, finalment, proclama la seva enorme alegria per les detencions: “Als calabossos, i amb un socialista! N’estic content”. A més de concloure que ell ja els dóna com a culpables: “Respectem la presumpció d’innocència, exceptuant-me’n”.

eldebat.cat (29.10.2009)

Sé el primero en comentar en «Espada: “Respectem la presumpció d’innocència, exceptuant-me’n”»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »