Agustí Colomines amenaça amb ‘’estirar de la manta, posar el país en crisi i convertir això en Itàlia’’

Agustí ColominesEl director de la Fundació Trias Fargas creu que la Sindicatura “actua de mala fe”

Redacció.- L’actual director de la Fundació Catalanista i Demòcrata Trias Fargas, Agustí Colomines, s’ha mostrat indignat per la informació del diari El Periódico que apunta que la Conselleria de Justícia ha reclamat a la fundació que ell dirigeix explicacions sobre el destí de 5 milions d’euros. En declaracions a El Dia de COMRàdio, Colomines ha assegurat que ‘’no està disposat a aguantar aquesta persecució’’ i sortir ‘’en fotos com si fos l’acusat’’ i ha amenaçat amb ‘’estirar de la manta, posar el país en crisi i convertir això en Itàlia’’.

“A mi sempre m’ha fet molt mals ulls anar al CIDOB, que està presidit pel senyor Narcís Serra i veure que la majoria de les activitats estan subvencionades per Caixa Catalunya, que també esta presidida per Serra. Em fa mal d’ulls, però mai he dit res perquè és legal. És legal, llavors que faci el que vulgui. Però si a tu et van pressionant, al final un diu: ‘si em pressionen ho escamparem tot’, fotrem una escampada generalitzada de sospita de tot i fotrem en crisi el sistema i això és Itàlia”, ha dit un molt encès Colomines.

I ha afegit: ‘Per exemple, Antoni Dalmau i Ferran Mascarell, que s’han passat 16 anys als consells d’administració del Palau de la Música no obren la boca i no m’expliquen si van veure o no van veure irregularitats? Per què la gent no els demana a ells aquesta responsabilitat?’.

Colomines ha argumentat que ‘la Sindicatura de Comptes ha emès un informe sobre la fiscalització de les fundacions i aquesta nota de premsa té mala fe perquè diu que no té uns comptes que després jo puc demostrar que té’. ‘Per tant, obra amb mala fe’, ha dit. ‘He de pensar que, com que aquest senyor és militant del Partit Socialista, això està fet amb mala fe. Ara em reclama una cosa que no em pot reclamar perquè tota la documentació legal la té justícia, i l’econòmica la té qui l’ha de tenir, que és Hisenda’, ha assegurat.

Colomines, director des del 2007 de la Fundació Trias Fargas vinculada a Convergència Democràtica de Catalunya, ha afegit: ‘No penso plegar. Si plegués semblaria que donava la raó a aquells que pressionen però estic a punt de plegar del país, que és diferent. Ja fa molts anys d’això, ja m’ho vaig plantejar quan vaig sortir d’UNESCO Catalunya perquè estic molt avorrit d’aquest país’.

eldebat.cat (16.10.2009)

Sé el primero en comentar en «Agustí Colomines amenaça amb ‘’estirar de la manta, posar el país en crisi i convertir això en Itàlia’’»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »