Pujol va donar una Creu de Sant Jordi a Fèlix Millet

Millet rep la Creu de Sant Jordi de mans de Pujol (foto: Manel Montilla El Mundo Deportivo)Pel seu «paper decisiu en la dinamització de les activitats del Palau»

L’expresident de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música, Fèlix Millet, va rebre la Creu de Sant Jordi de mans de l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, el 7 de juliol del 1999. Segons recollia El Mundo Deportivo, a Millet se li va atorgar el guardó més important de la Generalitat pel «seu paper decisiu en la dinamització de les activitats del Palau de la Música i en la renovació i ampliació d’una de les obres més emblemàtiques del modernisme català».

En aquest sentit, el secretari d’organització del PSC, José Zaragoza, va instar dies enrere Fèlix Millet a renunciar a la Creu de Sant Jordi, atès que «una persona així no mereix portar el nom de Catalunya».

e-notícies (22.09.2009)

Sé el primero en comentar en «Pujol va donar una Creu de Sant Jordi a Fèlix Millet»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »