‘El País’ no pot amb Camps

Notícia d'El País d'aquest dillunsLa justícia arxiva el cas contra el president valencià per un presumpte delicte de suborn

El Tribunal Superior de Justícia de València ha posat fi a la investigació sobre els regals amb els quals la trama corrupta obsequiava al president de la Generalitat, Francisco Camps, al número dos del PP valencià, Ricardo Costa, l’exvicepresident del Consell Víctor Camps i l’exassessor de la Conselleria de Turisme Rafael Betoret. La sala ha admès els recursos presentats pels quatre imputats en els quals negaven haver rebut cap regal.

Els quatre estaven imputats per delicte de suborn passiu. A l’estimar-se els recursos de les defenses i arxivar-se la causa, previsiblement tot continuarà al Tribunal Suprem perquè les acusacions ja han anunciat que recorreran. La decisió ha explicat amb un vot particular d’un dels magistrats, qui entén que el sobreseïment només ha d’acordar-se pel que fa a l’el portaveu del PP en les Corts Valencianes i secretari general del PPCV, Ricardo Costa.

El jutge instructor, José Flors, va trobar nombrosos indicis de l’existència del suborn, però no va investigar si els regals es van fer a canvi dels contractes assolits per l’empresa Orange Market, dirigida per Álvaro Pérez, El Bigotes. Entre els regals que la investigació ha acreditat que va rebre Camps hi havia vestits, sabates, polseres, rellotges, joguines cares i entrades per al Circ del Sol.

e-notícies (3.08.2009)

Sé el primero en comentar en «‘El País’ no pot amb Camps»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »