Refundación Socialista vol reconstituir la federació del PSOE a Catalunya

Ayer se presentó 'Refundación Socialista'En les últimes hores s’ha donat a conèixer l’associació Refundación Socialista, un grup de socialistes catalans que vol constituir una federació del PSOE a Catalunya. Tenen unes 200 adhesions i acusa el PSC de ser nacionalista català

Refundación Socialista ja ha contactat amb la direcció del PSOE a Madrid perquè se’ls tingui en compte, però asseguren que serà difícil amb l’actual executiva. El seu principal objectiu és la refundació de la federació regional del PSOE a Catalunya i la recuperació dels objectius d’igualtat i llibertat. Asseguren que l’actual PSC s’ha emmirallat en el nacionalisme catalanista, i això provoca que hagin deixat de ser socialistes.

L’associació va fer un acte de presentació ahir a Barcelona, i ha fet públic un manifest on asseguren que el PSC “ha tingut un paper protagonista en el deteriorament democràtic” del sistema. Segons Refundación Socialista, “el PSC s’ha convertit en un partit nacionalista més”, la qual cosa resulta xocant, perquè “el 80% dels vots que rep el PSC són vots aconseguits pel partit de Pablo Iglesias, el PSOE”. En aquest sentit, demanen que el PSOE es plantegi la seva entrada a Catalunya per “deixar ben clar qui és el nivell de suport que, actualment i de forma enganyosa, arreplega el PSC”.

Crònica (1.07.2009)

Sé el primero en comentar en «Refundación Socialista vol reconstituir la federació del PSOE a Catalunya»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »