Espada insta els equips amb reivindicacions polítiques a abandonar les competicions

Arcadi EspadaQualifica la xiulada de “vandalisme”

Redacció.- El periodista Arcadi Espada dedica la seva columna d’El Mundo a la xiulada a l’himne espanyol que es va produir a l’inici del partit de la Copa del Rei entre Athletic de Bilbao i FC i que va ser omès per Televisió Espanyola. Espada defensa la decisió del ja excap d’esports de la cadena pública de no emetre la xiulada, que considera “una mera expressió de vandalisme”. El periodista parteix de la premissa que “dos equips que estiguessin disposats a protestar políticament contra Espanya abandonarien d’immediat la competició espanyola (ecs) i es negarien a jugar i a vèncer sota l’advocació del Rei (puaj)”.

Per aquest motiu considera que la protesta “contra el Rei i contra Espanya” és “il•lògica”. “Com han de cridar contra Espanya i contra el Rei d’Espanya els seguidors dels dos equips que accedeixen a jugar la Lliga d’Espanya (…), a jugar una competició que tinc entès que es diu la Copa del Rei”, es demana Espada.

En aquest sentit, el periodista considera que la protesta només pot anar precedida de l’abandonament de la competició, si no “els insults estan fora del foc polític” i ningú “invocant la causa de la llibertat d’expressió, pot col•locar la sintaxis del vandalisme en el prime time”, afegeix. “Ningú amb cervell i pilotes”, conclou.

eldebat.cat (15.05.2009)

Sé el primero en comentar en «Espada insta els equips amb reivindicacions polítiques a abandonar les competicions»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »