Jo entenc el bilingüisme com aquella si

Jo entenc el bilingüisme com aquella situació en què tots els individus d’una comunitat són lingüísticament competents en les dues llengües oficials (en el nostre cas, català i castella). Els catalanoparlants, en un 100%, dominen també el castellà. Podem dir el mateix dels castellanoparlants? És obvi que no. L’objectiu del sistema educatiu hauria de ser, doncs, aquest. No creus? A no ser, és clar, que el que es defensi des de determinades posicions autoanomenades «pro-bilingüisme» no sigui res més que el dret a ignorar el català i, per tant, el monolingüisme castellà. Qui és doncs el qui fa trampa, amic Antonio?

Sé el primero en comentar en «Jo entenc el bilingüisme com aquella si»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »