Rosa Díez es fa seves les reivindicacions dels policies

Rosa Díez (diputada nacional por UPyD)Rosa Díez, presidenta i única diputada de Unión Progreso y Democracia al Congrés dels Diputats, s'ha fet seves les reivindicacions dels policies que s'han manifestat aquest dissabte a Madrid per exigir al Govern que reconegui el seu dret a percebre un salari digne, que s'equipari al dels membres de les policies autonòmiques i locals.

El col·lectiu policial ha convertit en el seu portaveu Rosa Díez, a qui els agents han ovacionat i han acompanyat amb crits de 'presidenta, presidenta'. Segons el portaveu de la Unitat d'Acció Sindical, José Ángel Fuentes Gago, Díez és "la veu" dels policies nacionals en el Congrés i la seva "consciència" enfront del ministre.

La diputada ha pres la paraula per finalitzar l'acte i ha llegit el comunicat en el qual els sindicats policials han demanat "respecte professional i justícia salarial". "Aquest és el moment, senyor Rubalcaba, aquest és el nostre moment. Rectifiqui i canviï el rumb d'un dels majors atacs als drets d'un col·lectiu de funcionaris que es juguen la vida tots els dies", ha exigit Díez.

Així, ha ressaltat l'oblit del Govern envers els policies nacionals i els guàrdies civils, protagonistes d' "una de les labors més vitals per a la nostra democràcia: la protecció dels drets fonamentals i les llibertats públiques". La recompensa, ha dit, és "el salari més baix de tots els quals perceben els Cossos de Seguretat".

eldebat.cat (14.03.2009)

Sé el primero en comentar en «Rosa Díez es fa seves les reivindicacions dels policies»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »