El Govern anuncia multes pel català en tres mesos

Vilalta, a la dreta d'Huguet, en una imatge d'arxiu"Seria inconcebible que a Madrid no fossin capaços d'entendre't en castellà o a París en francès"

El director general de Turisme, Joan Carles Vilalta, ha manifestat en una entrevista a El món a RAC1 que "seria inconcebible que a Madrid no fossin capaços d'entendre't en castellà o a París no fossin capaços d'atendre't en francès; malauradament hem d'anar a aquest situació de mínims". També ha anunciat que "podem acabar fent unes 500 inspeccions, amb uns 25 inspectors".

"Som conscients de les dificultats dels gremis, per això no fem campanya sancionadora en un primer moment", ha afegit, tot i advertir que "d'aquí a tres mesos hi tornarem, donem temps de poder fer servir els recursos per tenir la mínima informació en català, si d'aquí a tres mesos no s'ha reparat, sí que passaríem a fer expedients disciplinaris i sancionadors, i aniríem a les multes -300-600 per infracció-".

e-notícies (16.03.2009)

Sé el primero en comentar en «El Govern anuncia multes pel català en tres mesos»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »