La imatge dels polítics, pel terra

Gràfic

El percentatge de catalans insatisfets frega el 75%

L’actual Índex de Satisfacció Política se situa en el -2,51. És el valor més baix de tota la sèrie, segons el darrer estudi del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) de la Generalitat sobre l'Índex de Satisfacció Política. En relació a l’anterior onada ha empitjorat en -0,4 punts. El nivell de satisfacció promig de la sèrie és del -1,12 i el percentatge de catalans políticament insatisfets frega el 75%.

El percentatge d’insatisfacció política ha patit un ascens (+2,1) respecte a l’ISP anterior. Els resultats d’aquesta onada de l’ISP són els més baixos de tota la sèrie i la diferència entre insatisfets i satisfets és de 48,6 punts.

Respecte l’anterior ISP de novembre de 2008, el percentatge de desvinculats insatisfets ha crescut 0,7 punts i el percentatge d’integrats satisfets s’ha vist reduït en 4 punts . La diferència entre ambdós grups s’amplia en 4,7 i passa a ser de 45,4 punts.

Per malestar o insatisfacció s’entén el descontentament dels ciutadans amb la situació política i econòmica en general, així com amb els partits i els polítics en el seu conjunt.

e-notícies (13.03.2009)

Sé el primero en comentar en «La imatge dels polítics, pel terra»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »