Presidència gasta 550.000 per repartir una revista

Imatge d'una revista de la Generalitat de Catalunya La conselleria compra més de dos milions de bosses per a la seva distribució

El Departament de Presidència ha convocat recentment un concurs per a la fabricació i subministrament de bosses destinades a quatre revistes de la Generalitat, per un pressupost màxim de licitació de 549.926,59 euros (incloent l'IVA), amb un termini límit per a la presentació d'ofertes que va finalitzar el passat 26 de febrer.

L'organisme que va convocar el concurs va ser l'entitat autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat, que especifica que el nombre de bosses que han de ser fabricades i subministrades és de 2.350.000 exemplars. També s'indica que les bosses han de ser lliurades en un total de 23 adreces. L'anunci de la licitació assenyala així mateix que les bosses han de lliurar-se en un màxim de 18 dies naturals des del lliurament de les quatre revistes per l'empresa impressora.

e-notícies (6.03.2009)

Sé el primero en comentar en «Presidència gasta 550.000 per repartir una revista»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »