CDC s’apunta a la independència

CDC anirà a Brusel·lesConvergència consuma el gir sobiranista i demana "un estat propi" a Brussel·les

Convergència Democràtica de Catalunya enviarà una delegació a la manifestació “Deu mil a Brussel·les per l’autodeterminació” que tindrà lloc dissabte 7 de març i que s’ha organitzat des de la societat civil.

Carles Llorens, responsable de l’àrea de relacions internacionals de CDC, explica que des de Convergència “respectem i ens adherim a aquesta iniciativa de la societat civil” però alhora destaca que el protagonisme el tenen i l’han de tenir els organitzadors, “nosaltres només hi assistirem”. “Des de Convergència hi donem suport perquè no podem estar al marge d’una expressió de catalanitat com aquesta”, ha afegit Llorens, “i perquè això és coherent amb els nostres plantejaments dels últims temps, uns plantejaments que passen pel dret a decidir".
 
Així doncs, a part de Carles Llorens, a la manifestació hi assistiran altres membres del Comitè Executiu Nacional de CDC, com Jordi Cuminal, Marc Guerrero i Maite Fandós; els diputats Maria Rosa Fortuny i Albert Batalla; altres membres destacats del partit com Àngel Colom, Enric Canela i Alfons López Tena, la regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Mercè Homs i, representants del territori com Carles Páramo.
 
D’altra banda, des de diverses agrupacions del partit també s’han organitzat desplaçaments a Brussel·les en coordinació amb els impulsors de la manifestació.

e-notícies (4.03.2009)

Sé el primero en comentar en «CDC s’apunta a la independència»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »