Un centenar de Mossos demanen la «dimissió» de Saura

Imatge de la manifestació Denuncien que "la conselleria d'Interior no està funcionant" i l'acusen de fer "política d'aparador"

Un centenar de Mossos d'Esquadra s'han manifestat davant la seu d'Interior contra la gestió de Joan Saura al capdavant del departament, convocats pel SAP-UGT, el sindicat majoritari dels Mossos. Els sindicats de CCOO i SPC no s'hi han sumat. La manifestació portava com a lema 'Saura ocupa't dels Mossos'. Els concentrats han cridat 'Saura dimissió', a més de portar pancartes on acusaven al conseller de "fer política d'aparador". Aquests mossos demanen també una millora laboral, de materials i d'horari. "Volem una gestió d'Interior coherent", han remarcat.

El secretari sindicat del SAP-UGT, Valentín Anadón, ha manifestat en declaracions a TV3 que "la concentració havia de ser simbòlica, però s'ha multiplicat per 10". Anadón ha volgut trametre "un missatge molt clar: la conselleria d'Interior no està funcionant, hi ha un gran descontentament i ens sentim orfes". "No sabem perquè els altres sindicats han trencat la unitat, no sé quines pressions han rebut", ha lamentat.

e-notícies (18.02.2009)

Sé el primero en comentar en «Un centenar de Mossos demanen la «dimissió» de Saura»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »