Mas defensa els 159.000 euros de Montilla

Montilla (en la foto, junto a Zapatero) es el cargo político que más cobra de EspañaEl president de CiU està d'acord amb que cobri 70.000 euros més que Zapatero

El diari La Vanguardia, en la seva seccción confindencial 'La mirilla', explica que "en un de les múltiples trobades que ha mantingut últimament Artur Mas amb ciutadans, el líder de CiU va reunir a unes setanta o vuitanta persones a Sant Boi amb les quals compartir impressions. Durant la conversa, alguns dels presents van començar a criticar el sou del president de la Generalitat, sobretot en relació amb el del cap de l'Executiu central. A alguns dels presents els semblava que era excessiu i així ho van dir, esperant, potser, trobar suport en el líder de l'oposició".

"Tot i això, es van topar amb la sorpresa que Artur Mas va sortir en defensa de la remuneració que rep el president de la Generalitat, que va considerar d'acord amb l'alta responsabilitat que exerceix al capdavant de la institució més important a Catalunya. En concret, el president de la Generalitat percep anualment 159.000 euros, mentre que el president del Govern cobra uns 89.000 i el del Congrés dels Diputats supera a ambdós".

e-notícies (12.02.2009)

Sé el primero en comentar en «Mas defensa els 159.000 euros de Montilla»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »