«Montilla, cumple o dimite»

Girauta, llegint el manifestGirauta diu que "la Catalunya real és diferent a la somiada pel nacionalisme"

El periodista Juan Carlos Girauta ha estat l'encarregat de llegir el manifest de Ciutadans en què demanaven al president José Montilla que complís amb la sentència del Tribunal Suprem en matèria d'educació. Girauta ha finalitzat amb la frase "Montilla, cumple o dimite". Abans, el periodista havia dit que aquest és "un país on la democràcia i les llibertats individuals són vulnerades pels poders públics sense conseqüències".

Girauta ha indicat que "demanem que es compleixi la llei i es respectin les sentències judicials". El periodista de la Cope, entre d'altres mitjans de comunicació, ha manifestat que "la Catalunya real és molt diferent a la Catalunya somiada pel nacionalisme, aquella en la que tots han de parlar en una llengua en l'espai públic" i ha afegit que la Catalunya real "qüestiona la nació inventada".

Al final de l'acte, han pujat a la tarima Francesc de Carreras, Franscico Caja, José Domingo, Albert Rivera, Juan Carlos Girauta i Jordi Cañas.

e-notícies (7.02.2009)

Sé el primero en comentar en ««Montilla, cumple o dimite»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »