«Vaig acceptar l’oferta d’Aguirre per no treballar a Catalunya»

Boadella, en una imatge d'arxiuBoadella afegeix que "Madrid és una ciutat, no una capital de província com Barcelona"

El director d'Els Joglars, Albert Boadella, ha assegurat que va acceptar l'oferta de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, per dirigir el Teatro del Canal "per la necessitat o més aviat pel plaer de no haver de treballar a Catalunya". També ha dit que està feliç a Madrid, que considera "una ciutat i no una capital de província com Barcelona".

Boadella ha fet aquestes declaracions pocs dies abans de celebrar-se la festa inaugural d'aquests teatres madrilenys,  els dies 20, 21 i 22 de febrer. Ha afirmat que des que va acceptar el càrrec que li va oferir Esperanza Aguirre ningú no li ha dit què ha de fer. "Si un dia, pel que fos, sorgís un problema en aquest sentit, m'inclinaria per la llibertat d'expressió", ha afegit.

e-notícies (4.02.2009)

Sé el primero en comentar en ««Vaig acceptar l’oferta d’Aguirre per no treballar a Catalunya»»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »