Carod gasta més de 38.000 euros en un viatge de tres dies

Carod, amb Peres, durant el viatge a IsraelLa comitiva del viatge a Israel i Jordània estava formada per nou persones més

Un dels últims desplaçaments del vicepresident de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, que el va portar els dies 17, 18 i 19 del passat novembre a Israel i Jordània, va costar 38.789,83 euros, segons una resposta parlamentària del propi Carod a una pregunta formulada pel PP, i que recull El Mundo.

Van acompanyar al vicepresident en aquest desplaçament nou persones. L'equip va estar format pel propi Carod, la viceconsellera d'Afers Exteriors, Rosa Clavell, i el director de l'Agència Catalana de Cooperació, Andreu Felip. A més, "van viatjar altres set persones que exercien les funcions de protocol, premsa, d'intèrpret i de seguretat", indica la resposta.

Els bitllets d'avió van costar 19.066,63 euros, l'allotjament i la manutenció de l'equip es va elevar a 6.644,19 euros i la factura dels desplaçaments interns va ascendir a 9.233,03 euros. A més, Carod va abonar 3.845,98 euros més pels serveis d'intèrpret, malgrat que la seva comitiva, segons la resposta parlamentària, ja incloïa traductor.

e-notícies (3.02.2009)

Sé el primero en comentar en «Carod gasta més de 38.000 euros en un viatge de tres dies»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »