La Generalitat, arreu

Mapa de les Delegacions i OficinesEl Govern ja compta amb més de 70 oficines o delegacions per tota la geografia mundial

La Generalitat ja compta amb un total de 71 oficines arreu del món, segons recull el llibre 'Enfortint Catalunya', que fa un repàs als dos primers anys del Govern d'Entesa, i que edita la pròpia Generalitat. Aquesta xifra s'obté de la suma de Delegacions del Govern, oficines de la xarxa empresarial ACC1Ó -formada pel CIDEM i el COPCA-, Turisme de Catalunya, Institut Català de les Indústries Culturals, Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, Servei d'Ocupació de Catalunya i l'Institut Ramon Llull.

Pel que fa a delegacions, Catalunya ja compta amb un total de cinc: Brusel·les, París, Berlín i Londres i Nova York. A més, el Govern deixa clar que l'objectiu és "continuar eixamplant la xarxa internacional de Catalunya amb delegacions a l'Amèrica Llatina". En el llibre s'indica que es busca "fomentar les relacions bilaterals", de manera que Catalunya "vegi consolidada la seva presència en mercats econòmics de gran importància i millorarà les relacions directes amb institucions com la Unesco o les Nacions Unides".

e-notícies (27.01.2009)

Sé el primero en comentar en «La Generalitat, arreu»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »