Ambaixades catalanes

El Govern d'entesaJaume Ortiz demana a la seva carta del 23 de gener pel cost de les ambaixades catalanes després de la obertura de la de Nova York. Fins a finals de 2008 el cost de les ambaixades era de 1,35 milions d'euros. Aquest any s'incrementarà aquesta xifra en 850.000 més (un 63%) fins als 2,2 milions.

Aquesta ambaixada, a més d'estar situada en un dels edificis més cars de la ciutat de NY, el Rockefeller Center, suposarà la primera feina per a "l'ambaixador" Andrew Davis, un becari de 35 anys que cobrarà 87.000 euros l'any; és a dir, tants ingressos com el president Zapatero.

Aquest malbaratament econòmic coincideix en el temps amb les dades de la EPA, que apunten que a Catalunya perden la seva feina una mitjana de 52 persones cada hora (112.000 al darrer trimestre) i ja hem assolit la xifra de 452.000 aturats.

Aquestes despeses demostren que a Catalunya anem tan sobrats de diner públic com mancats de vergonya pels nostres polítics.

Jordi Ros Eseñat (Barcelona)

La Vanguardia-Cartas al Director (26.01.2009)

—————

[SECCIÓ: En ACP sempre ha estat fonamental donar veu a aquells que no la tenen. A aquesta secció, 'L'opinió del ciutadà', recollim les queixes, denuncies, opinions dels ciutadans que tenen quelcom a dir; ens convertim en instrument amplificador de les mateixes]

Sé el primero en comentar en «Ambaixades catalanes»

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.


*


Traducción »